Vandaag heb ik voor de verandering weer eens een Turks brood klaargemaakt. Onderhand heb ik al verschillende variaties gemaakt. Ook deze is weer nieuw. En echt superlekker. Met een lauwwarme salade en roerei.
Benodigdheden
Werkwijze
Het Turks brood bak je af of je maakt het even warm in de oven. De sla maak je zoals in deze link beschreven staat: http://cupsandteaspoons.nl/recept/lauwwarme-ijsbergsalade/ Snijdt het brood door zodat je 2 ronde helften krijgt. Maak het roerei met 4 eieren, scheutje melk en kruiden. Even klutsen en even roeren in een hete pan met een beetje olie. Besmeer het brood met honing/mosterd dressing en schik het roerei erop. Daarboven op schep je de lauwwarme ijsbergsalade en je strooit er wat Parmezaanse kaas overheen. Leg de andere helft van het brood erboven op. Snijdt het in 4 parten en serveer direct.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes