Dit is een heerlijke snack, sandwich, maaltijd of hoe je het ook wilt noemen. Het is ontzettend snel klaar te maken. En bijna iedereen houdt ervan. Want wie lust er nu geen omelet, met paprika en ui op een heerlijk Turks brood???? Hier heeft iedereen ervan genoten.
Benodigdheden
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 of 22o graden. Heb je een afbak brood, zoals ik, volg dan de gebruiksaanwijzing. Heb je een vers brood, dan hoeft het brood alleen even (3 minuten) warm gemaakt te worden (200 graden), als je dit lekker vindt. Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en de ui. Voeg peper, zout, oregano en paprikapoeder toe. Kluts de eieren met een scheutje melk, peper en zout los. Voeg de eieren toe aan het paprika/ui mengsel. Laat op een zacht vuur de onderkant bruin worden. Dan kun je de omelet met een spatel of deksel omdraaien of de pan zo’n 7 á 8 minuten in de oven zetten en de bovenkant laten garen in de oven. Klop de yofresh en mosterd door elkaar in een kommetje. Wanneer het brood klaar is dan snij je het met een kartelmes doormidden. Besmeer beide helften met het yofresh/mosterd mengsel. Leg een paar blaadjes sla op het brood en schuif de omelet erop. Plaats de bovenkant van het brood op de omelet en snij het brood in 4 parten. Vervolgens snel opeten. Echt super, super lekker. Zal zeker vaker gemaakt worden.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes