Vandaag heb ik weer eens een Turks brood klaargemaakt. Voor de duidelijkheid: het Turks brood had ik gekocht, dus niet zelfgemaakt. Maar het “beleg” is wel uit eigen keuken. Ik heb er een heerlijke dikke omelet bijgemaakt. Het grappige is dat de omelet na genoeg dezelfde afmeting heeft als het Turks brood. Heerlijk met ui, paprika en oregano. De onderkant van de omelet zachtjes gebakken in de koekenpan en daarna met pan en al in de oven gezet om de bovenkant te laten garen. Let er wel op dat je dan een pan hebt die ovenbestendig is. Dus met een metalen handvat. En wederom goed opletten met het uit de oven halen. Want het handvat is gloeiendheet. Je kunt de omelet natuurlijk ook draaien m.b.v. een spatel of deksel. Nadat het iets was afgekoeld heb ik er wat slablaadjes toegevoegd. Erbij had ik een lekkere fruitsalade. Een heerlijke zondagavond sandwich die best goed je maag vult. Wat ook belangrijk was, was dat iedereen het lekker vond. Recept spoedig online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes