Laatst hadden we een feestje waar ik een nieuwe Facebookvriendin heb gevonden. Joyce. En wat zo leuk was, was dat zij ook van koken hield. Dus we hebben gezellig gepraat en ideeën uitgewisseld. Ook volgen we elkaar op Instagram. Daar zag ik een foto waarbij me het water in de mond liep. Het bleek om een gerecht van Jamie Oliver te gaan. Volgens Joyce, was het Jamie op zijn best. Het gerecht staat in het boek van The Naked Chef is terug. Gelukkig heb ik op 2 na de hele verzameling kookboeken van Jamie Oliver compleet, dus dit recept was snel opgezocht. Wat een explosie van smaken en enorm gezond door de vele knapperige groenten. En de dressing die erbij hoort is één van de lekkerste die ik ook heb geproefd. Voor herhaling vatbaar.
Benodigdheden
De dressing:
Werkwijze
Doe alle bovenstaande groenten in een grote schaal. Kook de einoodles, als je die wilt gebruiken. Rooster de cashewnoten en de sesamzaadjes. Maak de dressing door alle ingrediënten voor de dressing in een potje te doen. Deksel erop en flink schudden. Schep de dressing goed door de salade. Strooi de noten en sesamzaadjes er overheen en geniet van deze heerlijke salade.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes