Vandaag begonnen mijn typelessen weer. 2 groepen achter elkaar. Dan blijft er na die tijd geen tijd over om eten te koken, dus had ik vanmorgen voordat ik naar de yoga ging, al de tomatensaus gemaakt met gehakt, groenten en kruiden. Later op de middag heb ik de tomaten gesneden voor de salade en na de typeles de dressing gemaakt. Liedeke heeft de spaghetti gekookt en Dick de tafel gedekt en onze poes Jip eten gegeven, dus toen ik beneden kwam konden we zo aanschuiven. Spaghetti met zelfgemaakte Bolognese saus is zo lekker. Niks uit een pakje, maar gewoon lekkere groenten (wortel, ui, knoflook en bleekselderij) bakken met gehakt en tomatensaus (passata) en kruiden. Recept staat al online. Heerlijk met de pittige olijfolie (zie recept). Erbij een tomatensalade. Ik had heel veel tomaten en ze waren lekker rijp. Heel simpel met wat citroenrasp, klein beetje ui, feta, basilicum en een dressing op basis van balsamico azijn. Zo kun je toch lekker en vers eten, terwijl je het druk hebt. Recept voor de tomatensalade, komt binnenkort online. Ik had flink wat saus gemaakt zodat er ook wat in de vriezer kan. Zo heb ik nog voor 2 keer saus achter de hand.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes