Ik wilde al zo lang eens Salted Caramel pudding maken. Ooit heb ik eens in Amerika een topping van Salted Caramel stukjes op een frozen yogurt gehad. Dat was zóóó lekker. Op de site van Entertaining with Beth zag ik dit recept van de pudding. Ik besloot het ook te maken. Wel erg machtig!! En ik ga het ook nog een keer opnieuw maken want ik was niet helemaal tevreden. Ik had het idee dat ik de suiker iets te bruin had laten worden. Suiker branden en ik is niet de goede combinatie, geef ik direct toe. Maar ik probeer zeker nog een keer. Dus neem mijn tips, die ik geef goed in acht. Warme slagroom, bij het branden van de suiker alleen maar heen en weer bewegen met de pan, geen lepels of gardes gebruiken en de pudding niet te dik laten worden. Succes!!
Benodigdheden
Voor het maken van de caramel:
Voor het maken van de vanillesaus:
Garnering:
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes