Een van de lekkerste voor- of bijgerechten, zijn toch wel nacho’s. Je kunt alles gebruiken wat je lekker vindt, maar hieronder is mijn versie. En trouwens die van mijn dochter. De schotel is in tweeën verdeeld omdat zij niet van uien houdt. Gewoon erg lekker en erg simpel.
Benodigdheden (voor 2 personen, als maaltijd, of 4 personen als voorgerecht)
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de schaal lichtjes in met een beetje olijfolie. Doe de tortilla chips in de ovenschaal. Schep er hier en daar cremefraiche op. Verdeel de uienringen, jalapenopepers, plakjes tomaat en de kaas erover. Strooi er wat chilipeper overheen en zet het geheel ongeveer 10 minuten in de oven. Hou de chips in de gaten. Deze mogen niet verbranden. Wanneer de kaas gesmolten is, is het klaar. Desgewenst kun je er nog wat koriander over strooien, maar als je hier niet van houdt, laat je het achterwege. Peterselie kan ook. Aanvallen maar!!
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes