Benodigdheden
Werkwijze:
Bak het gehakt rul of bak het spek uit. Voeg de ui en de knoflook toe en laat even bakken. Voeg dan de anderhalve eetlepel kerriepoeder en de chilipeper of poeder toe en laat dit ook even bakken. Ik heb nog een scheutje chilisaus toegevoegd omdat ik dit lekker vind. Ondertussen kook je de pasta en je bewaart een kopje van het kookvocht voor de saus. Voeg de kookroom of cremefraiche toe. Rasp een flinke handvol kaas naar keuze toe en roer door. Proef of er nog wat zout of peper bij moet. Als laatste roer je het kopje kookvocht door de saus. Dit zorgt dat de saus mooi bindt. Doe de saus bij de pasta en dien op. Lekker met een frisse salade. En klaar in ongeveer 20 minuten. Ik had nog 2 braadworstjes over van de dag ervoor. Deze heb ik aan stukjes erdoor gedaan. Zo zie je maar dat lekker vers eten niet veel tijd hoeft te kosten. Dit recept heb ik een keer in de Allerhande gezien. Ik heb er mijn eigen versie van gemaakt.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes