Benodigdheden
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de bloemkool aan kleine roosjes en kook deze in ongeveer 4 minuten gaar. Laat uitlekken. Bak de spekreepjes uit en voeg de ui en knoflook toe en laat lekker meebakken. Voeg ook een beetje chilisaus toe en peper. Zout heb ik alleen gebruikt voor het kookwater van de pasta. Voeg de uitgelekte bloemkool toe en laat het mee sudderen. Voeg nootmuskaat en oregano toe. In de tussentijd kook je de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de cremefraiche of kookroom toe aan het bloemkoolmengsel en daarna voeg je de kaas toe. Laat de pasta uitlekken. Vet een ovenschaal in met olie of boter. Schep de pasta in de schaal en roer er het spek/room/bloemkool/kaasmengsel doorheen. Leg de mozzarella bovenop en laat de schotel ongeveer 20 bakken in de oven. Een perfecte manier om kinderen groenten te leren eten.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes