Op internet gaat de pasta met cherrytomaatjes en feta viral. Het schijnt in Finland te zijn bedacht en de winkels konden de feta niet aanslepen. Gevolg dat dit uitverkocht was. Ik heb ook deze versie met feta geprobeerd. Was zeker lekker, maar niet een wow-factor, helaas. Dennis en Tim van Stufr kregen het idee om deze pasta met Boursin te maken. https://www.youtube.com/channel/UCuOEXnTu8ERLb7BAMcuUP1w Deze link verwijst naar hun YouTube kanaal. Dit leek me eigelijk nog veel lekkerder dan feta. Ook heb ik er veel kruiden, bosui en mozzarella aan toegevoegd. Het resultaat was overheerlijk. Dit is een blijvertje. Ik vind het echt een zomerse pasta, dus ik kan niet wachten om dit met mooi weer op ons terras te eten. Zeker ook een hit met een etentje. Maar dan zal ik NOG een grotere portie moeten maken. Onderstaande benodigdheden hebben wij met ons vieren opgemaakt. Ik weet het, het is schandalig. 🙂 Deze versie is echt next level vergeleken met de feta versie.
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes