Dit recept is spontaan ontstaan. Eigenlijk is het niet eens echt een nieuw recept. Het is een variatie op mijn aardappeltjes uit de oven. Eigenlijk groenten, vlees en aardappelen opgediend in één schaal. De hoeveelheden van de ingrediënten luisteren niet nauw. Je kunt gewoon net zoveel of zo weinig gebruiken als je wilt.
Benodigdheden
Werkwijze
Oven voorverwarmen op 200 graden. Aardappelblokjes marineren in de marinade naar keuze. Uien en paprika bakken en een scheutje balsamico en oregano mee laten bakken. Gehaktballetjes maken en deze bakken in een pan. Aardappelblokjes bakken in de oven. Ongeveer 35 tot 40 minuten. Aardappels in een grote schaal doen, het ui/paprika mengsel er doorheen scheppen. De gehaktballen erover verdelen en er kaas overheen raspen. Als garnering wat gehakte koriander, basilicum of peterselie erover strooien. Klaar is kees.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes