Afgelopen weekend zat ik te neuzen op de site van 24 Kitchen. Bij de Makkelijke Maaltijd (mijn favoriet want ik hou ook van makkelijk) vond ik een gerecht met knolselderij. Ik heb het echter helemaal naar mijn smaak aangepast want eigenlijk zouden er gekookte aardappels bij moeten en de knolselderij gegratineerd in een koekenpan met komijnekaas eroverheen. Maar dat wilde ik niet. Ik heb de knolselderij wel apart gebakken maar later gewoon door de puree geroerd en bovenop de kaas gestrooid. Ik heb ook geen komijnekaas gebruikt. Dat vind ik helaas niet lekker. Maar ik heb losse komijnpoeder toegevoegd. Omdat ik ook nog mozzarellablokjes had heb ik die er overheen gelegd. En dat geeft wel een heel mooi, lekker korstje. Je kunt al echt merken dat het ‘s avonds iets langer licht blijft. Dus de foto is buiten genomen. Erbij heb ik een venkel/wortel salade gemaakt. Bij venkel denk ik echt aan het voorjaar, alhoewel je het nu ook gewoon kunt kopen. Zo mooi, dat lichtgroen met wit. Ik had vandaag al een lente-gevoel, terwijl het nog volop winter is. Vanmorgen een eind gewandeld, met een zonnetje erbij. Heerlijk. Straks nog even een simpel dressinkje maken voor bij de salade en het is klaar. Recepten komen spoedig online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes