Deze pasta heb ik vorige week gemaakt voor onze buren die kwamen eten. Echt een onwijs lekker gerecht. I.p.v. kipfilet, heb ik kippendijen gebruikt. Hier zit inderdaad wat vet aan, maar het geeft zoveel meer smaak. Samen met een paar andere ingrediënten maak je in notime een super smakelijke pasta.
Benodigdheden
Werkwijze
Snijd de kip aan stukjes en kruid deze naar wens. Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de kip even aan en voeg de knoflook, ui en paprika toe. Roer goed door en voeg wat citroenrasp toe. Dit geeft zo’n lekkere zomerse smaak. Kruid het met oregano, zout, peper en rozemarijn. Roer er een scheut balsamico azijn doorheen met een beetje suiker of maple syrup. Voeg desgewenst wat chilisaus toe. Verkruimel er een kippenbouillontabletje doorheen met een beetje water. Schenk de tomatensaus erdoor samen met de geraspte Parmezaanse kaas. Dien alles op in een diepe schaal en strooi er wat verse basilicumblaadjes overheen. Lekker om aan tafel nog wat kaas over je bord te raspen en de pittige olie te gebruiken. Simpel en super lekker!!!
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes