Mug cakes, ik ben er zo gek op. En nog leuker vind ik het om telkens andere smaakjes te proberen. Ik wilde gisteren eigenlijk een soort van appeltaart mug cake maken, maar ik had ook nog bloedsinaasappels. De appeltjes waren al aan het bakken in de pan tot ik besloot om er bloedsinaasappelsap aan toe te voegen. En toen kwam van het een het ander. Ik heb helemaal niets afgemeten. Ik geef hieronder wel afmetingen door, maar wanneer je voorzichtig beetje bij beetje ingrediënten toevoegt, dan kan het eigenlijk niet misgaan. Soms moet je gewoon wat proberen toch? Deze mug cake was zo ongelofelijk lekker. In plaats van bloem met bakpoeder, kun je ook zelfrijzend bakmeel gebruiken. Dit is in feite bloem met bakpoeder.
Benodigdheden voor de appel/bloedsinaasappel curd
Werkwijze voor de appel/bloedsinaasappel curd
Benodigdheden voor het beslag voor de mug cake
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes