Dit recept kwam zo ineens in mij op omdat ik nog aantal dingen in de koelkast had liggen. Zo was er nog een pak voorgekookte bakaardappelen, meergranen wraps, avocado, paar plakjes beenham en een half bakje cremefraiche. Daar moet toch iets mee te maken zijn. En het resultaat was om je vingers bij af te likken zo lekker. En omdat je voorgekookte aardappeltjes gebruikt is het ook nog eens heel snel klaar.
Benodigdheden
Werkwijze
Verhit wat olijfolie in een hapjespan. Maak de guacamole (zie recept op de site) Voeg de bakaardappeltjes toe en een schepje paprikapoeder en de rest van het uitje (heb je dat ook direct gebruikt). Daarna kunnen ook de andere kruiden zoals, chilipoeder, komijn, piccadillo, peper en zout naar smaak, erbij en een beetje suiker of zoetstof, hoeft niet, maar het geeft een lekkere smaak. Uiteraard niet teveel. Roer goed door en voeg dan de cremefraiche toe. Roer opnieuw goed door en strooi er wat koriander of peterselie doorheen. Dan pak je een meergranen tortillawrap. Mag natuurlijk ook een gewone zijn hoor! Je besmeert de wrap goed met een lepeltje guacamole. Verdeel er eventueel wat beenham over. Is op zich niet nodig, ik had nog wat en nu kon ik het goed gebruiken. Maar ga er niet extra ham voor kopen. Verdeel dan een gedeelte van de gekruide aardappelen erover. Sla de wrap dubbel. Garneer met wat cremefraiche, zure room en/of geraspte kaas en eventueel nog chilisaus. Wat je wilt. Niets hoeft, alles mag. Een super lekkere snack voor bij de lunch, bijgerecht of maak er een paar meer als hoofdgerecht. Succes gegarandeerd!!
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes