Eindelijk heb ik eens een recept gemaakt van ‘s werelds meest avontuurlijke kok. Volg hem maar eens op Twitter of Facebook. Enorm fascinerend wat hij allemaal weet klaar te maken. En dan al zijn reizen die hij maakt over de hele wereld. Heel vaak maakt hij iets met vis. Hij heeft namelijk 2 visrestaurants in Nairobi. Misschien kennen jullie hem ook wel van 24 Kitchen met het programma: Tales from the Bush Larder. Omdat zijn recepten vaak erg exotisch zijn, was er nu een recept dat ik ook kon maken met producten die hier verkrijgbaar zijn. Het recept staat op zijn site: http://www.kiranjethwa.net/recipes/portobello-mushroom-sandwich-with-sweet-potato-chips-and-impwa/. Voor het geval je denkt, wat is in hemelsnaam: impwa. Dat is een soort aubergine. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Het resultaat is een sandwich van portobello’s gevuld met een mengsel van aubergine, chinese kool, ui, knoflook en tomaat. Voor het knapperige effect heb ik , volgens het recept, schijfjes zoete aardappel gefrituurd. Het proberen waard. Erg lekker!!! Kiran, bedankt voor het idee.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes