Mam, wat eten we??? Het ruikt zo lekker in de garage. Dat zei mijn dochter toen ze uit school kwam. Kijk dat is nu fijn te horen. Ik zei dat we een kippenstoofpotje aten met deegballetjes. Tja, het zal wel, dacht ze. Maar toen ze iets had geproefd vond ze het heerlijk. Dit is zo’n gemakkelijk recept en je kunt er een hoop mensen van laten eten. Ik weet zeker dat we voor morgen ook genoeg hebben. Als salade krijgen we de rode variant van witlof. Met een piccalilly, gember en zoete chilisaus dressing. Ook zitten er dadels in, tomaat en feta kaas. Ik hou de dressing een beetje zoet omdat “roodlof” vrij bitter is. Ik hoop dat het in de smaak valt bij iedereen. Ik heb er in ieder geval met hele ziel en zaligheid in gelegd. 🙂 Recepten komen zo spoedig mogelijk online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes