Een heerlijke manier om kip te bereiden. Denk je van, jakkes koriander, gebruik dan een mengsel van peterselie en basilicum. Maar koriander kun je echt leren eten. Ik vond het eerst ook drie keer niks. Maar ik ben er nu dol op.
Benodigdheden (je kunt ook de helft van de ingrediënten gebruiken voor een kleiner portie)
Werkwijze
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snij de kip aan reepjes en hussel er de komijn, knoflookpoeder, chilipoeder, zout en peper doorheen. Laat even intrekken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip mooi bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak het even mee. Voeg de bouillon en laat het wat inkoken. Voeg de rijst toe en bak dit mee. Voeg dan de limoenrasp, sap en koriander toe. Dien het eventueel op in een tortillapannenkoek. Maar het kan natuurlijk ook zonder. Lekker met bosuitjes en cremefraiche of zure room. Voor erbij een lekkere salade met tomaat en avocado.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes