Op Instgram volg ik vele food bloggers. Een daarvan is Moncsi van Check My Pulse uit Londen http://www.checkmypulse.co.uk Ze maakt over het algemeen vegan recepten. Nu ben ik niet vegan en het volgende recept is dat ook niet, maar je kunt het wel veganistisch maken als je wilt. Ik ben geinspireerd door een pudding van haar. Zij gebruikte vegan chocola, maar ik heb voor gewone witte chocola gekozen. De ‘slagroom’ heb ik gemaakt van kokosmelk. Het recept hiervoor deel ik ook. Dit komt van Lisa http://www.downshiftology.com Dit recept kun je als toetje maken, maar ik heb het gegeten als ontbijt. Werkt ook heel goed 🙂 Voor het maken van kokosroom moet je een dag van te voren een blik volle kokosroom in de koelkast leggen. Dus houdt hier rekening mee. Je kunt het niet maken van de kleine pakjes kokosroom,
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes