Vandaag wist ik om 18.00 uur nog niet wat we gingen eten. We hadden het al over een kopje cup a soup met brood. Maar toen ik eens ging kijken wat ik in huis had, besloot ik stokbrood af te bakken met allerlei dingen die ik in de koelkast had liggen. Kijk voor wat het is geworden bij de ingrediënten die ik hieronder geef. Het was in ieder geval heerlijk. Met een lekker wit wijntje, een caprese salade, olijven en wat blokjes kaas hebben we op ons terras in de zon, genoten van onze avondmaaltijd.
Benodigdheden
Werkwijze
Verwarm de oven voor op die temperatuur die de verpakking van het afbakstokbrood aangeeft. Snij de stokbroden in de lengte door. Besmeer de 4 helften met roomkaas. Leg er wat plakjes cheddar kaas of andere kaas op. Leg dan de ham erop. Bestrooi met wat tijm en snij de zoete pepertjes in plakjes en verdeel deze eroverheen. Leg dan de bovenkant van het stokbrood erop en druk goed aan. Bak af in de voorverwarmde oven. En dan heb je in no time een geweldig lekker gevuld stokbroodje.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes