Als toetje had ik gisteren een grapefruit uit de oven. Zo simpel klaar te maken. Grapefruit is normaal gesproken bitter. Het lijkt zoet, maar is het niet. Sommigen houden er dan ook niet van. Maar misschien wel als je het op deze manier klaarmaakt.
Benodigdheden (naar keuze)
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de grapefruits middendoor en kerf de partje alvast los in de vliesjes. Dan kun je ze straks er makkelijker uitlepelen. Maak in het midden een holte. Deze kun je vullen met suiker, maple syrup, agave siroop of kokossuiker. Net zoveel als je wilt. Dit doe je ook met de bovenkant. Leg de grapefruits in een vuurvaste schaal. Zet ze in de oven voor ongeveer 15 minuten. Garneer met een schepje Griekse yoghurt of een muntblaadje. Lepel de partjes eruit. Een heerlijk en simpel toetje.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes