Omdat ik nog 4 zoete puntpaprika’s in de berging had liggen, kip had gekocht en alle ingrediënten voor Teriyaki saus in huis had, kwam ik op het idee om paprika’s te roosteren op de gaspit van het fornuis en deze te vullen met kip in Teriyaki saus. Het resultaat was zoiets ongelofelijk lekkers, dat ik zeker nog een keer zal maken. Je moet er wel even tijd voor uittrekken want het roosteren en pellen van paprika’s kost wat tijd. En ja, je gasfornuis ziet er naderhand niet uit en je krijgt vieze vingers. Maar wat er dan op tafel komt, is zo lekker, dat je het werk zo vergeten bent. Ik heb geen commentaar gehoord van mijn gezin. Voordat ik het wist waren de borden leeg. Gelukkig had ik nog wat vulling over want alleen de paprika’s was een beetje te weinig. Een lekkere smoothie maakte geheel tot een volledige maaltijd. De onderstaande foto was nog van vorig jaar. Maar zo ziet het fornuis eruit naderhand. Een keuken heb je niet alleen voor de sier, daar mag in gewerkt worden. Recept spoedig online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes