Een tijdje geleden ben ik een samenwerking aangegaan met GreenFoodLab Amsterdam, Albert Heijn en de Hippe Vegetariër. Ik kreeg een groot groentepakket thuisgestuurd waarmee ik iets lekkers kon gaan maken. Normaal gesproken gebruik ik eigenlijk nooit voorgesneden groenten. Alleen boerenkool en hutspot. Ik snijd liever alles zelf. Omdat dit goedkoper is, maar ook omdat ik altijd veel groenten nodig heb en de zakjes voorgesneden groenten dan te klein zijn. Wanneer je voorgesneden groenten gebruikt heb je altijd een hele berg plastic afval. Dat vind ik zonde. Maar ik was toch heel blij met mijn pakket want het geeft je wel inspiratie om iets lekkers te maken met andere groenten dan normaal. Ik heb dit recept geschreven met ‘losse’ groenten. Maar als je wilt kun je uiteraard voorgesneden gebruiken.
Benodigdheden (groenten en toppings)
Benodigdheden yoghurt dressing (alles in een schaaltje doen en even goed doorroeren)
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes