Vandaag wist ik om half 4 in de middag nog niet wat we zouden eten. Ik besloot om gepofte aardappels te maken. Gewoon een keer iets anders en je hebt er geen omkijken naar omdat de oven het meeste werk voor je doet. Waar zou ik toch zijn zonder dat ding. Ik hoop dat ‘ie” het nog een jaartje volhoudt want hij heeft al mankementen. Maar goed, hij doet het nog. Ik had nog zalm in diepvries. Daarmee begaf ik me wel op glad ijs, omdat ik de enige ben die van vis houdt. Maar omdat ik het in bladerdeeg had gewikkeld had niemand echt veel commentaar. Heerlijk met geroosterde sesamzaadjes en maanzaad. Zelfs Liedeke zei dat ze het een eventuele volgende keer niet eens erg zou vinden om het weer te eten. Dan doe je het toch goed hè? Vorige week had ik receptenkaartjes van de Lidl gehaald. Daarin stond een witlofsalade met banaan. Ik heb het recept helemaal naar mijn hand gezet en alleen de witlof met banaan overgehouden. Als verrassend effect had ik pecannoten geroosterd met maple syrup. Geweldig lekker. We hebben heerlijk buiten gegeten en dan smaakt het nog beter.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes