Dit mag je vaker maken, mama!!!! Dat zei Dick vanavond toen hij dit proefde. Hij moest eerder eten omdat hij naar stage moest. Echt, dit is zo lekker en zo simpel te maken. Ik had het gemaakt als vleesvervanger, maar kan ook heel goed als lunch- brunch gerecht, tussendoortje of snack. Dit zullen de meeste mensen lekker vinden. Je kunt ze helemaal naar eigen wens of de wens van een ander maken.
Benodigdheden
Werkwijze
Snijdt de korstjes van het casinobrood af. Zet 3 borden klaar. Een met melk, een met bloem en een met geklutst ei waaraan je ook wat peper en zout naar smaak hebt toegevoegd. Zet een koekenpan op het fornuis waarin je ruim olie hebt geschonken en zet dit alvast zacht. Snijdt de mozzarella aan plakjes en leg ze op één helft van het brood. Waarbij je aan alle kanten ruimte overlaat. Strooi er lekkere kruiden overheen. Ik had chilivlokken, zout, peper en knoflookpoeder, maar alles wat je lekker vindt kan. Leg er een andere boterham bovenop en druk de randen goed tegen elkaar. Je sprenkelt wat melk over het brood. Laat het niet doorweken met melk want dan krijg je een knoeiboel. Haal het brood daarna door de bloem en vervolgens door het ei. Zorg de randen goed dichtgevouwen zijn. De pakketjes zien eruit als een soort kussentje. Zet het gas midden hoog en bak de pakketjes rondom goudbruin. Laten uitlekken op keukenpapier. Heerlijk met stroop, chilisaus, curry of ketchup. Wat je maar lekker vindt. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes