Tja, vandaag moesten we er toch aan geloven. Herfst. En dan krijg ik toch wel zin aan ovenschotels. Zo heb ik vandaag weer eens mijn heerlijke rodekoolschotel gemaakt. Je kunt het je net zo moeilijk maken als je wilt, maar ik vind het dan toch wel fijn om een grote pot rodekool te gebruiken van HAK, i.p.v. zelf te gaan staan snijden. Bepaalde groenten vind ik gewoon het lekkerste uit een pot of blik. En dan heb ik het voornamelijk over rodekool en kidneybonen. Lekker wat uien bakken, knoflook, laurier en kruidnagel. Een heerlijke puree maken met een flinke schep mosterd en Parmezaanse kaas. Echt een zalige ovenschotel en je kunt er gemakkelijk met 4 personen, 2 dagen van eten. Een heerlijke smoothie erbij van bosbessen, perziken, sinaasappel, appel, kiwi, banaan en Griekse yoghurt en je hebt een volledige maaltijd.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes