Vandaag heb ik weer eens Chili con carne gemaakt. Niks pakje. gewoon lekker alles vers en zelfgemaakt. Wat een heerlijk gerecht is dit toch. Je kunt het net zo pittig maken als je zelf wilt. En daar houden wij wel van. Erbij had ik guacamole met limoensap en -rasp, peper, zout en knoflookpoeder. Iets anders dan anders, maar het is lekker om te variëren hiermee. Door de cremefraiche had ik ook wat limoensap en rasp gedaan. Tjonge jonge, wat smullen. Omdat ik altijd veel saus maak, heb ik ook nog iets voor morgen of een ander keertje. Een lekkere salade maakte het geheel af. En zelfs Liedeke, die normaal niet warm kan lopen voor sla, vond het lekker. Dat kwam met name door de dressing waar knoflook, mosterd en Parmezaanse kaas in zat. Die is ook echt TE lekker.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes