Op social media zag ik het al eens langskomen. Bloemkoolrijst!! Het is fijngemalen rauwe bloemkool. Je hebt het ook in de broccoli variant. Wat heerlijk is dit zeg! En zo gemakkelijk. Ik heb bij de Albert Heijn gewoon een bak gekocht uit het koelvak. Dit is makkelijker dan zelf hakken of malen, maar het kan natuurlijk wel. Ik ben erg voor alles zelf maken, maar soms dient gemak de mens. De bloemkoolrijst dan, de rest van het recept natuurlijk niet. Het is in no-time te maken, dus ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch iets gezonds op tafel wil zetten. Ik heb er geroosterde kippenbouten aan toegevoegd, maar je kunt het ook vegetarisch houden door er tofu of ei aan toe te voegen. Of zelfs vegan, wanneer je het alleen bij groenten laat. Ik heb onderstaande groenten gebruikt, maar gebruik gerust andere groenten als je wilt. Dit geldt ook voor de kruiden. Je kunt het eenvoudigweg niet fout doen.
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes