Dit is een heerlijke schotel of salade, hoe je het wilt noemen. Het kan namelijk warm of lauwwarm gegeten worden. En zo simpel. Het is een heel verrassend recept met een zalige dressing die het helemaal afmaakt.
Benodigdheden
Benodigdheden dressing (alles bij elkaar in een potje doen en goed schudden en na afloop over de schotel gieten)
Werkwijze
Marineer de gehalveerde aardappeltjes in de olie met de kruiden. Verwarm de oven voor op 200 graden bak de aardappeltjes mooi goudbruin. Ze zijn al bijna gaar, dus dit scheelt veel in de tijd. De bonen kook in je kokend water in ongeveer 5 minuten gaar. Giet ze af. Wanneer de aardappeltjes klaar zijn, strooi je de in halve ringetjes gesneden ui er overheen, schep de bonen erdoor en als laatste sprenkel je de dressing erdoor. Je kunt er desgewenst nog uitgebakken spekjes of stukjes kip doorheen doen, stukjes tomaat etc. Maak het naar jouw smaak. Snel, gemakkelijk en erg smakelijk.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes