Voor mijn verjaardag had ik 3 salades gemaakt voor op een stokbroodje. De eiersalade staat al online en is altijd een groot succes. Omdat ik nog een blikje zalm en een blikje tonijn had, besloot ik om hiermee eens te experimenteren. Binnen een mum van tijd had ik 2 nieuwe salades gecreëerd, met ingrediënten die ik gewoon thuis had. Ik zal ze hieronder allebei beschrijven.
Benodigdheden tonijnsalade (in het roze schaaltje)
Werkwijze:
Tonijn uit laten lekken en met je vingers of vork aan kleine stukjes trekken of prakken. Doe in een kom en voeg alle onderstaande ingrediënten toe. Roer het goed door elkaar en klaar. Laat het een paar uur staan om de smaken goed in elkaar te laten trekken. Serveer op toast of stokbrood.
Benodigdheden zalmsalade (in het groene schaaltje)
Werkwijze is hetzelfde als met de tonijnsalade.
Succes gegarandeerd en elke salade is klaar in 5 á 10 minuten.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes