Een snel pastagerecht voor een mooie zomerse dag. Heerlijk van smaak en simpel te maken met een paar ingrediënten.
Benodigdheden
Werkwijze
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bak het spek uit en in het vet bak je de ui en knoflook. Snij de aspergetips doormidden of gewone groene asperges aan stukjes. Bak ze mee met een beetje citroenrasp. Voeg oregano en tijm toe en ook peper en zout naar smaak. Verkruimel een bouillonblokje en voeg een beetje water toe. Schenk de kookroom of cremefraiche erbij en rasp er wat Parmezaanse kaas doorheen. Heb je geen pasta met pestovulling, voeg dan gewoon een eetlepel groene pesto toe, voor hetzelfde effect. Als laatste doe je de uitgelekte pasta bij de saus. Dien op met een lekker stokbrood en glaasje wijn. Eet smakelijk.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes