Omdat ik een bos groene asperges had gekocht, nog tortellini in mijn voorraadkast had en volop rode paprika’s besloot ik hiervan een lekker maaltje te maken. Ik heb de helft van de asperges gebruikt want de andere helft was voor de gevulde portobello’s. Zie recept hiervan op mijn site.
Benodigdheden
Werkwijze
Maak de tortellini klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak het spek uit in een hapjespan en bak in het vet de ui, paprika, asperges en knoflook. Haal het teveel aan vet eventueel weg met wat keukenpapier. Voeg citroenrasp en rozemarijn toe. Kruid het met wat peper en zout naar smaak. Voeg wat kookroom of cremefraiche toe en de Parmezaanse kaas. Giet de tortellini af en bewaar een beetje van het kookvocht voor het binden van de saus. Hussel de tortellini door het groentemengsel en klaar is Kees.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes