Deze heerlijke sandwich doet je het water in de mond lopen. Zalig en ook nog eens makkelijk te maken. Wat wil je nog meer? Je hebt niet veel nodig voor deze super sandwich. Ik zal het hieronder beschrijven.
Benodigdheden
Werkwijze
Schep in een kleine kom de mayonaise en de mosterd door elkaar. In een andere platte kom of schaal kluts je de eieren, scheut melk, zout, peper en paprika poeder. Dan gaan we de sandwiches maken. Leg 3 sneden casinobrood op het aanrecht. Besmeer ze licht met het mayo/mosterd mengsel. Op 1 snee brood leg je wat geraspte kaas. Daarna een plakje kalkoenfilet of andere vleeswaar. Dan weer een beetje kaas. De tweede snee brood leg je er nu bovenop met het mayo/mosterd mengsel naar boven toe. Dan begin je met de kalkoenfilet, dan de kaas en dan de laatste snee brood leg je met de mayo/mosterd kant naar beneden. Druk alles goed aan. Dan doe je hetzelfde met de overige 3 sneden brood. Verhit in een grote koekenpan een eetlepel olie en klontje boter. Haal de sandwiches door het eimengsel. Bak ze ongeveer 3 minuten op half hoog tot laag vuur totdat ze mooi bruin zijn. Zet het vuur niet te hoog, anders wordt het brood te snel bruin, maar is de kaas nog niet gesmolten. Het is lekkerder dat dit langzaam bakt. Wanneer het sandwiches aan beide kant bruin zijn, laat ze dan even uitlekken op wat keukenpapier en dan…….. smullen maar!!!!!
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes