In de Allerhande zag ik deze week een pasta recept voor kinderen. Met paprika en cherrytomaatjes. Ik dacht, hiermee ga ik eens aan de slag. Het recept zelf oogde mij een beetje te flauw, dus ik heb het wat opgepimpt. Het resultaat was een heerlijke pasta recept, vol van smaak en dat je net zo pittig kunt maken als je zelf wilt.
Benodigdheden
Werkwijze
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit een hapjes met een scheutje olijfolie en bak hierin de kipfilet ui, de knoflook en de paprika. Strooi er wat rozemarijn over en voeg iets citroenrasp toe. Snij de cherrytomaatjes doormidden of in kwarten wanneer ze vrij groot zijn. Voeg chilipeper/of poeder toe. Je kunt nu ook een paar eetlepels jalapeno pepertjes toevoegen wanneer je dit wilt. Ik kan je wel vertellen dat dit een heerlijke optie is. Dus hou je van pittig, doe dit dan. Voeg nu de Parmezaanse kaas naar smaak toe en de tomaatjes. Roer het kopje kookwater van de spaghetti erdoor om de saus iets te binden. Roer de spaghetti voorzichtig door de saus en scheur er wat basilicumblaadjes doorheen. Besprenkel het geheel met wat pittige olijfolie en dien het op. Echt een zalige spaghetti schotel. Klaar in no time. Is in één keer opgegaan bij ons. Heerlijk met een frisse salade of smoothie.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes