Vandaag had ik shoarma uit de diepvries gehaald in de veronderstelling dat het gehakt was. Maar goed, hier kon ik ook wel wat mee. Wat, wist ik nog niet, totdat ik vanmiddag plotseling op het idee kwam om er een ovenschotel van te maken. Dus niet met het bekende pitabroodje. Daar ben ik een beetje huiverig voor geworden door mijn nog steeds pijnlijke duim van 2 weken geleden. Maar ik wilde het met aardappels klaarmaken. Ik had ook nog veel prei in de diepvries. Dat besloot ik er ook bij te maken en met wat tomatenpuree en een restje cremefraiche werd het een heerlijke, simpele ovenschotel. Erbij een frisse tomatensalade en een smoothie. Maar omdat ik niet meer zoveel spinazie had voor een intens groene kleur, heb ik er maar geen foto van gemaakt. De kleur was namelijk niet om over naar huis te schrijven en zou de foto geen goed doen. Maar het was wel lekker. Iedereen weer tevreden de borden leeggegeten. Recept komt spoedig online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes