Vandaag kreeg ik inspiratie voor een aantal nieuwe recepten. Ik had nog mozzarellabolletjes, diepvriesgarnalen, sla, aardappelen en ik had vanmorgen lekkere sperziebonen en jalapenopepers gekocht. De pepers wilde ik paneren en frituren. Toen bedacht ik me dat ik hetzelfde met de mozzarellabolletjes kon doen. In het boek “Happy Days” van Jamie Oliver vond ik een lekker recept met garnalen. Beetje link, gezien niemand hiervan houdt bij ons thuis, behalve de kat en ik. Van de aardappels en sperziebonen heb ik een lekkere lauwwarme aardappelsalade gemaakt. Een regelrecht succesnummer. Bij de Albert Heijn had ik een nieuw blikje van Jonnie Boer specerijen gekocht. Maar daarover morgen meer. Een heerlijke melange van allerlei kruiden en specerijenmixen. Ook een hit. Hiermee kreeg je enorm lekkere gekruide aardappelen. Al met al een zalig zaterdagavondetentje. Van een zak gemengde sla en salade gemaakt met verse croutons die ik gemaakt had van een broodje dat van het middageten was overgebleven. Buiten gegeten. Het regende, maar we zaten lekker droog onder het afdak. En met een jasje en vestje ging het prima.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes