Benodigdheden
Werkwijze
Braad het gehakt, voeg de ui, prei, knoflook, paprika en chilipoeder/peper toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. Daarna de oregano en komijn en desgewenst een beetje chilisaus. Voeg ook het bouillonblokje toe met een scheutje water. Laat alles even sudderen. Voeg de suiker toe en de tomatensaus. Weer laten sudderen. Zet ondertussen de oven op 200 graden. Daarna doe je het bekertje cremefraiche bij het gehaktmengsel. Proef of er nog kruiden bij de saus moeten. Met de komijn kun je beter voorzichtig zijn en iedere keer kleine beetjes naar smaak toevoegen. Voeg de kidneybonen toe aan de saus. Vet een ovenschaal in met boter of olie. Giet het mengsel in de schaal en verdeel de tortilla chips er door en overheen. Bedek het geheel met cheddar kaas of een andere kaas naar keuze. Laat het ongeveer 10 minuutjes in de oven garen of totdat de kaas gesmolten is.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes