Op: 14 March 2014
2 reacties
Spaghetti Bolognese is toch wel één van de lekkerste en simpelste gerechten die je kunt maken. Bijna iedereen vindt dit lekker. Je kunt extra veel saus maken om in te vriezen. Je kunt het ook maken met een andere pasta soort dan spaghetti. Heerlijk om achter de hand te hebben. En zonder de bewuste zakjes met mix. Gewoon lekker zelf maken. Het hoort bij ons tot de favorieten. Hopelijk straks ook bij jou. Ik
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes
Martine Westerhof
Op: 29 April 2014 ·
Hoi Karin,
Ben nu dit gerecht aan het maken. Ben heel benieuwd.
Heb al wel een vraag. Hoeveel water voeg je toe bij de stap van het bouillonblokje?
Vast niet zo veel denk ik. Het ruikt inmiddels al heerlijk.
Karin Mensink
Op: 29 April 2014 ·
Hoi Martine,
Inderdaad niet zo veel. Gewoon een scheutje, zodat het lekker op kan lossen. Bij hoofdgerechten geef ik nooit geen echte hoeveelheden op. Omdat ik zelf ook nooit afmeet ;-), maar het een beetje op het gevoel doe.
Smakelijk eten en bedankt voor je reactie.