Toen we laatst een weekend in Berlijn waren hadden we een heel leuk, knus hotel. Het ontbijt zat bij de prijs inbegrepen. Het was zo gezellig. Niet mega uitgebreid, maar wel genoeg keus. Daar hou ik nog meer van. Er waren ook bakken met vanille yoghurt en kwark. Ook was er aardbeienyoghurt, tenminste, dat dacht ik. Maar toen ik proefde bleek het kersen te zijn. En als er iets is wat ik niet lust, dan zijn dit kersen. Niet die van de boom, die zijn heerlijk, maar verwerkt in ijs of toetjes…..brrrr. Nee, dat vind ik echt niets. Natuurlijk heb ik wel mijn bakje leeggegeten want ik laat zoiets ook niet staan. Gewoon opeten. Toen kreeg ik het idee om de kwark (naturel) te nemen en hieraan heb ik een cupje aardbeienjam aan toegevoegd. Jeetje, wat was dit lekker. De kwark was erg romig, dat het leek of er ook Griekse yoghurt doorheen zat. Ik heb besloten om dit thuis ook maar eens te maken. Iedereen heeft zitten smullen.
Benodigdheden
Werkwijze
Dit spreekt eigenlijk voor zich. Alles in een grote schaal door elkaar roeren. In de koelkast zetten tot gebruik. En je kunt natuurlijk elke jam gebruiken die je lekker vindt. Ja, zelfs kers :-)!! Eet smakelijk.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes