Met dit broodje waan je je in een luxe broodjeszaak. Maar het grappige is, dat je het helemaal zelf maakt. En dat het niet eens moeilijk is. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk wel thuis. Maar je kunt het gewoon aanpassen met de dingen die je voor handen hebt. Niets is fout zolang jij het lekker vindt.
Benodigdheden
Werkwijze
Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Pel de ui en snijdt deze half door. Maak er nu halve dunne ringetjes van. Fruit de ui en voeg peper en zout naar smaak toe. Leg dan de plakken ham over de uien. Breek de eieren zodat ze over het ui/ham mengsel vallen. Voeg desgewenst nog wat peper toe. Snij de tomaten aan plakjes en leg ze over de uien. Rasp er wat kaas overheen en doe een deksel op de pan. Wanneer alles een mooi kleurtje heeft en de eieren gestold zijn verdeel je het in vieren. Besmeer een lekker broodje met wat boter en je legt er een gedeelte op. Doe hetzelfde met de andere broodjes. Ik had er een lekkere smoothie bijgemaakt met appel, peer, kiwi, banaan, sinaasappelsap en wat diepvriesaardbeien voor de mooie roze kleur. Een heerlijk lunchgerecht dat ook als warme maaltijd kan dienstdoen. Niet moeilijk om te maken, lege magen worden goed gevuld en iedereen tevreden.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes