Benodigdheden:
Werkwijze
Restjes zijn lekker te verwerken wanneer je ze paneert en vervolgens opbakt. Dit doe je als volgt: Maak van de overgebleven aardappels of stamppot bolletjes of een soort van worstje. Zorg dat je 3 borden op het aanrecht hebt staan. Eentje met bloem, een met losgeklopt ei, en een met paneermeel. Gebruik 1 hand, dan heb je altijd nog een schone hand over om iets bloem of paneermeel toe te voegen, mocht je het nodig hebben. Haal het restje aardappel of stamppot eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. En leg het apart. Doe hetzelfde met de andere restjes. Zorg dan dat je een grote hapjespan of koekenpan klaar hebt staan met een flinke hoeveelheid boter of olie. Of een combinatie van beide. Gepaneerde dingen moeten altijd in ruim boter of olie gebakken worden omdat het anders aankoekt en uit elkaar valt. Wanneer het gaar is laat je het uitlekken op keukenrol.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes