Quinoa!! Spreek uit als: kien-wa. Wie kent het inmiddels al? Het zijn de zaadjes van een plant. Het lijkt op graan, maar dat is het niet. Je kunt het net zo gebruiken als rijst en couscous en verwerken in allerlei salades. Omdat ik veel verse groenten had, zoals venkel, sugar snaps en paprika besloot ik er een gezonde, vegetarische schotel van te maken. Zo klaar en echt heel erg lekker. Iedereen heeft met smaak gegeten.
Benodigdheden
Werkwijze
Maak de quinoa klaar zoals op de gebruiksaanwijzing staat. Snij alle groenten en roerbak ze in een scheutje olijfolie in de wok. Giet er een scheutje balsamico azijn bij en citroen olijfolie. Breng op smaak met desgewenst chilipeper of vlokken, peper en zout en een scheut lekkere olijfolie of andere olie naar keuze. Roer de quinoa erdoor en klaar!! Simpel, lekker, gezond en zo klaar.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes