Dit recept heb ik ooit van mijn schoonmoeder gekregen. Ik maak het al heel erg lang en blijft heerlijk. Prei heb je nodig, heel veel prei! En bladerdeeg. Dus het is heel erg makkelijk te maken. Je bent even druk met het snijden van de prei, champignons, ui, tomaat en het raspen van de kaas, maar dat geeft niet. Het resultaat is het waard. Ik heb het gemaakt voor grote eters. Dus pas het gerust aan qua hoeveelheden als je met minder bent of iets minder eet. Het gerecht laat zich ook goed invriezen hoor, dus iets meer maken voor een volgende keer is ook niet verkeerd. Ik had ook nog een klein taartje gemaakt voor Dick, onze zoon. Door die van ons had ik namelijk champignons gedaan en als hij ergens een hekel aan heeft, dan is het aan champignons. Als je een kleinere vorm gebruikt, kun je ook meerdere laagjes maken van de groenten en de kaas. Heb ik nu niet gedaan.
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes