Vandaag heb ik een ovenschotel gemaakt met vis. Ja, ja, ze moeten er toch aan geloven hier thuis. Ik ga geen 2 soorten eten koken omdat men het misschien niet lekker vindt. Wie weet pruimen ze het toch. Ik heb voor schelvis gekozen en ook voor aardappelschijfjes. Inderdaad van die voorgekookte. Ik ben namelijk nog steeds in een opruimfase, dus druk geweest in de garage vandaag. Dan zijn die handige schijfjes wel zo gemakkelijk. Ik heb flink wat prei gebakken samen met wat kerrie, paprika en kookroom. Ook had ik nog tuinerwtjes in de diepvries die ik heb gekookt en daarna gepureerd met een paar blaadjes munt. De vis heb ik gewoon rauw bovenop het groentemengsel gelegd. Een bol mozzarella in stukjes getrokken maakt een lekker korstje. 20 minuutjes in de oven en klaar is Kees. Recept zo spoedig mogelijk online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes