Dit recept voor eiersalade stamt al uit mijn kinderjaren. Door de jaren heen heb ik het recept hier en daar een beetje gewijzigd. Deze eiersalade is altijd een hit op feestjes en verjaardagen. En als je overhoudt, is het heerlijk op een broodje of wrap. Je hebt maar een klein beetje gesnipperde ui nodig,, een dessertlepel of zo, daarom gebruik ik altijd gevriesdroogde uitjes van de Aldi. Deze zijn perfect klein gesneden en je zit niet met een overgebleven stukje ui. Uiteraard kun je ook uienpoeder gebruiken. Gebruik dit dan naar eigen smaak. Deze salade is het lekkerst wanneer je hem een paar uur of een dag van te voren maakt zodat de smaken lekker kunnen doortrekken.
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes
Hermine Essink
Op: 23 April 2014 ·
Wat leuk, ik maak wel eens een eiersalade, maar dan met maar enkele van jouw genoemde ingredienten. Ik prak de eieren niet fijn maar snijd ze in kleine stukjes met behulp van een eiersnijder. Eerst het ei in de lengterichting snijden, daarna in de breedte en de derde keer een kwartslag gedraaid, zodat heel kleine vierkante blokjes ontstaan….
Mijn eerstvolgende eiersalade is die ,a la Karin 🙂
Succes met je mooie site, Hermine.
Karin
Op: 23 April 2014 ·
Dank je Hermine voor de comlimenten. Ik hoop dat salade in de smaak valt. Laat het even weten.