Deze gekruide aardappeltjes zijn bij toeval ontdekt. Ik had nog voorgekookte bakaardappelen overgehouden van een omelet. Terwijl ik de aardappelen aan het opbakken was, keek ik in de koelkast en kruidenverzameling wat ik er verder mee zou doen. Omdat ik er ook nog een avocado had liggen, besloot ik dat het een Mexicaans tintje zou krijgen.
Benodigdheden
Werkwijze
Verhit wat olijfolie in de pan en bak hierin de aardappelen, ui en knoflook. Strooi er wat paprikapoeder overheen. Voeg komijnpoeder of een flinke eetlepel van de piccadillo toe en bak dit ook mee. Strooi er wat chilipoeder of peper doorheen en roer dit goed. Een klein scheutje maple syrup maakt het iets zoeter en ongelofelijk lekker. Voeg dan de cremefraiche toe. Klaar is Kees. Heerlijk als hoofdgerecht, bijgerecht of verwerkt in een wrap waar ik ook een recept van heb. Serveer er een lekkere guacamole bij. Super lekker!!
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes