Nu heb ik het al zo vaak gemaakt, maar nog nooit echt een recept van uitgeschreven. Onderhand is mijn manier van guacamole maken wel iets veranderd dan eerst. Van een Mexicaanse vriendin hoorde ik dat er echt geen olijfolie in moest. Terwijl ik altijd iets citroenolijfolie toevoegde. Dus vanaf nu, doe ik dat niet meer. De guacamole die ik nu altijd maak is zo lekker. Onze jongste is er echt helemaal dol op. Wanneer er iets overblijft lepelt hij het gewoon uit het schaaltje. Het proberen waard en zo ontzettend gemakkelijk.
Benodigdheden
Werkwijze
Prak de avocado. Zorg wel dat je rijpe avocado’s hebt. Voeg alle andere ingrediënten hieraan toe en roer alles goed door elkaar. Proef of er nog het een en ander bij moet en serveer direct. Wanneer het langer staat moet je de pit in de guacamole leggen en de schaal goed afdekken met plasticfolie.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes