Tales from the Bushlarder is weer te zien op 24 Kitchen. Een van mijn favoriete programma’s. Ik zag Kiran Jetwa, aardappels in dikke plakken snijden, even koken en daarna op de grill leggen. Ik dacht gisteren dat ook dit een geweldig bijgerecht zou kunnen zijn voor de BBQ. Zo gezien, zo gedaan.
Benodigdheden (hoeveelheden bepaal je zelf)
Werkwijze
Schrob de aardappelen goed schoon en snijdt ze in dikke plakken van ongeveer een centimeter dik. Spoel ze goed af en kook ze ongeveer 10 minuten. Giet af en dep ze helemaal droog. Leg ze op de hete bbq, strooi er wat zout en peper op en draai ze om en om totdat ze goudbruin zijn. Snel, simpel en ontzettend lekker. Serveer ze als bijgerecht of bak er meer en je hebt een hoofdgerecht. Lekker met gebakken uien en paprika en een frisse salade.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes