Vandaag heb ik me weer laten inspireren door Laura Vitale’s gerechten. Gekookte aardappels in tomatensaus. Ik heb het wel een beetje naar mijn idee bijgewerkt, door bijvoorbeeld paprika en gehaktballetjes toe te voegen. De gehaktballetjes had ik al kant en klaar in de vriezer. Ik had laatst een hele portie gebraden en ingevroren. Handig voor een borrelhapje, maar ook voor een gerecht als dit. In het vervolg maak ik de aardappels wat kleiner. Dat vinden ze bij ons net iets lekkerder. Er is een restje overgebleven omdat we maar met z’n drieën aan tafel zaten want Dick at bij een vriend van hem. Morgen ga ik dit restje opbakken want dat leent zich er volgens mij prima voor. Als salade had ik een wortelsalade gemaakt. Liedeke is nooit zo van de sla, maar wortelsalade en ook koolsalade vind ze wel lekker. Alle andere “groene blaadjes” zijn wat haar betreft konijnenvoer :-).
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes