Ik besloot een keer iets te maken met spitskool. Ik had nog een halve in de koelkast liggen en heb er nog een bijgekocht, met kippendij blokjes en overheerlijke puree werd het een heerlijke maaltijd. Ik was een recept tegengekomen op Pinterest. Bij www.cooktaria.come, maar heb het naar mijn wens aangepast door er ook nog uienpoeder, knoflookpoeder en uitgebakken bacon aan toe te voegen. Het was een heerlijk gerecht dat barstte van de smaak. Je kunt het maken met allerlei soorten kool. Ik denk dat in de winter, rode kool, erg lekker is. Ik heb alles zelf gesneden, maar wil je het heel makkelijk, dan koop je alles voorgesneden. Wel duurder, maar minder tijdrovend. Ik heb er aardappelpuree bij gedaan, maar je kunt het ook met pasta of rijst eten. Een volgende keer wil ik het eens met pasta proberen.
Benodigdheden
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes